Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Horoskop za juli 2010. godine

Go down

Network | Pribava Horoskop za juli 2010. godine

Komentar by Admin on Mon 12 Jul 2010, 15:39

Ovan – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Do 11.7. imat ćete brojne prilike za razvoj dobrih osobnih odnosa, pa se potrudite izraziti sve što vam leži na srcu. Neki će biti zaljubljeni, dok će se drugi provoditi i više nego dobro. Vrijeme je dobro za sve mlade Ovnove i Ovnice i većina dana za njih bit će im iznad očekivanja kad se o ljubavi radi. Nakon 11.7. stvari kreću mirnijim tokom, pa možete očekivati učvršćenje ljubavnih odnosa bez nekih velikih promjena ili akcija.
POSAO: Na poslu će vam odnosi s kolegama biti čas ozbiljni i frustrirajući, a čas ugodni. Ovo će biti pomalo zbunjujuće jer ponekad nećete znati na čemu ste s njima. Jedini kriterij trebao bi vam biti profesionalnost i prema njoj se i ravnajte. Tako ćete imati ispravan pristup i postići ćete rezultate. Vaše ideje bit će briljantne, a veća je mogućnost da ih ostvarite u drugoj polovini mjeseca. Zato budite taktični i strpljivi i ne srljajte pod svaku cijenu koliko god dobre namjere imali.
ZDRAVLJE: Moguć je prolazan pad imuniteta u blažoj varijanti, ali će vam duh biti izrazito jak. Optimističnim pristupom rješavat ćete manje smetnje alergijskog tipa. Posljednja trećina mjeseca dovodi vas u odlično kondicijsko stanje i donosi opće poboljšanje.

Bik- mjesečni horoskop

LJUBAV: Prvu trećinu mjeseca potrebno je da smanjite svoja ljubavna očekivanja jer vam Venera u to vrijeme još nije sklona. No nakon 11.7. počinje izrazito povoljno razdoblje za vašprivatni život kad ćete zaista moći doći na svoje. Situacije, ljudi i događaji ići će vam na ruku i stvarat će vam brojne prilike za kvalitetan razvoj osobnih odnosa. Zato izdržite do tada jer će se to zaista isplatiti.
POSAO: Zauzet ćete ležerniji pristup prema poslu, ali ćete funkcionirati izvrsno. Energije ćete imati koliko vam treba i koristit ćete je na vrlo konstruktivan način, tako da ćete povući neke poteze koji će zasigurno uroditi dobrim rezultatima. Ozbiljnost i odgovornost u poslu najviše će se tražiti uz teme povezane sasuradnjom s mladima, uz djecu općenito, uz sport ili uz zabavljačku industriju. Tu ćete odlučivati čak po sistemu na sve ili ništa, ali ćete sve zamke dobro izbjeći i znati naći pravo rješenje.
ZDRAVLJE: Mnoge planete vas podržavaju, pa ćete se osjećati i više nego dobro. Neki će se čak okuražiti na bavljenje sportom što nije tipično za vas. Odlično ste.

Blizanci- mjesečni horoskop

LJUBAV: Sve do 11.7.možete očekivati dobar razvoj odnosa i događaja povezanih s ljubavlju i s privatnim životom. Komunicirat ćete ugodno i s lakoćom, pa se pobrinite da u tom periodu izrazite sve što želite ili što vam leži na duši. Nakon 11.7. počinje nepovoljnije ljubavno razdoblje kad ćete imati snažnu potrebu da se povučete i da se smirite. Mnogi će se blago distancirati od voljene osobe jer će željeti napraviti ljubavnu inventuru ili im događaji jednostavno neće ići u prilog. Budite strpljivi jer će i to proći.
POSAO: Mjesec će biti odličan za one koji planiraju godišnji odmor jer je pravo vrijeme da se povučete i u miru razmilslite o tome gdje ste, što ste dosad postigli i kako dalje. Ako već morate raditi, računajte s bržim i češćim umaranjem, tako da će vam za uobičajene radne zadatke trebati dva put više vremena i energije koje će vam nedostajati. Što se tiče radnih rezultata ili eventualnih promjena, zasad se neće događati ništa posebno novo. Najbolje će biti onima koji rade u socijalnim službama ili u nefomalnim udrugama građana.
ZDRAVLJE: Umor i malaksalost pratit će vas većinu ovog mjeseca i to zbog kvadrata Marsa i Saturna iz Djevice. Važno je da si pametno organizirate život i da ekonomizirate sa svojim snagama. Tako ćete sve podnijeti lakše, a ne zaboravite i na dovoljno sna.

Rak- mjesečni horoskop

LJUBAV: Iz faze sigurnosti u kojoj ćete uglavnom uživati i istovremeno učvršćivati svoje privatne odnose ući ćete u fazu pojačanih komunikacija kad ćete postati otvoreniji za sve osobe suprotnog spola. To će biti nakon 11.7. kad će biti i sve više kretanja u društvu. Zato će oni koji su još sami lakše nalaziti srodnu dušu, dok će vezani vjerojanto otputovati udvoje. Na putu su mogući povećani napori, pa se na to i pripremite.
POSAO: Imat ćete cijeli mjesec dobru priliku da napredujete u karijeri. Ona će se možda pojaviti iznenada i neočekivano, pa u prvi tren nećete znati kako odreagirati. Uzmite sve opcije koje vam se nude i iskoristite stvari za vlastiti razvoj. Nadređeni će vas svakako podržati, pa čak i oni za koje ste dosad mislili da vas ne uvažavaju. Kad se radi o mogućim poslovnim putovanjima, ona će biti povezana s velikom odgovornošću ili će se tu razmatrati vrlo ozbiljne stvari. Pripremite svaki detalj za put jer biste se na njemu zaista mogli izmrcvariti.
ZDRAVLJE: Vi ćete biti u sasvim zadovoljavajućem zdravstvenom stanju većinu ovog mjeseca. Štoviše, neki od vas bit će u top formi. Oprez je potreban u prometu gdje biste se mogli izmoriti više nego što očekujete.

Lav- mjesečni horoskop

LJUBAV: Venera je u vašem znaku do 11.7. pa je iskoristite najbolje kako znate i umijete. Bit ćete privlačniji više nego inače, pa će vas osobe suprotnog spola salijetati sve češće. Lako ćete uspostavljati kontakte, a rado će vas i prihvaćati u društvu. Vezani će imati vrlo lijep period, dok će samci imati sve šanse da to prestanu biti. Nakon 11.7. počinje mirnije vrijeme koje će također biti dobro, no ne više tako intenzivno kao prvi dio mjeseca.
POSAO: Kod vas će postojati dva sasvim suprotna utjecaja. Jedan je optimističan i obećavajući, a povezan je s mogućnošću profesionalnog usavršavanja ili suradnje s inozemstvom, dok je drugi ograničavajući, a povezan je s analizom prihoda, financijskim pitanjima i sličnim. Ovo drugo će vas zaista zabrinjavati, a zahtijevat će do vas maksmalnu ozbiljnost. Najradije biste pobjegli od svega, a najsmješnije je što ćete zaista imati i priliku za to ako dogovorite sezonski posao vani ili ugovorite usavršavanje.
ZDRAVLJE: Nema loših aspekata po vaše zdravlje ovaj mjesec, osim manjih prolaznih tegoba s grlom ili u području vrata. No sve to neće poremetitti vaš uhodani ljetni ritam. Posljednja trećina mjeseca donosi i sve bolju formu, pa se možete posvetiti i sportu.

Djevica- mjesečni horoskop

LJUBAV: Mnoge Djevice teško da će odoljeti izazovu svoje mašte ili inuticije i prema tome će se ravnati u privatnom životu bilo da se radi o odlučivanju, bilo o izražavanju ljubavi. Nakon 11.7. počinje intenzivnije ljubavno razdoblje jer Venera ulazi u vaš znak, a uz Mars i Saturn koji već jesu u njemu, imat ćete sve šanse da konkretizirate svoje ljubavne želje i to na najozbiljniji način.
POSAO: Ulagači ili sponzori mogli bi se iznenadno odlučiti da se pozabave vašim sektorom poslovanja i ponude vam eventualnu suradnju. Vi ćete svemu pristupati i više nego ozbiljno i bit ćete u sanju puhati i na hladno. Nitko vam neće moći naći zamjerke osim što ćete u svemu biti malo prevše kruti i nepopustljivi. Idealno je za sve one koji se bave pomalo opasnim profesijama, no i svi drugi će biti izloženi povećanoj odgovornosti i ozbiljnosti. Bit ćete dorasli svim postavljenim izazvoima, pa si dopustite i trenutke opuštanja.
ZDRAVLJE: Cijeli mjesec očekujte povećane napore, ali i sposobnost da izvršite postavljeno. Mars i Saturn u vašem znaku trošit će vas koliko god mogu, pa se dobro organizirajte i pametno planirajte dnevni raspored. Ukoliko osjećate da ste blizu toga da pregorite, odmah stanite i olabavite.

Vaga- mjesečni horoskop

LJUBAV: Pred vama je mjesec opuštenosti kad se radi o osobnim odnosima. Sve će funkcionirati onako kako treba s tim da će aktivnija strana biti ona druga, tj.ne vi, nego partner (partnerica).U mnogim pitanjima izlazit će vam u susret i poticati vas na aktivnije zbližavanje. Rast će povjerenje u vezama, a oni koji su još sami, iskreno će uspostavljati kontakte s osobama suprotnog spola. Nakon 11.7. jača mašta kod vas i nalazite niz novih načina da oplemenite svoj ljubavni život.
POSAO: Od vas će se očekivati da sklopite jedan ugovor i sve to pomalo iznenada. Prilika će biti dobra, ali vi ipak provjeravajte pravni aspekt stvari, odnosno da li je sve legalno. Vaši šefovi će vas podržavati i štoviše, od vas će očekivati da pokažete što znate. U duši će vam tinjati strahovi i nejasne bojazni koje će ponekad donijeti i blaže unutrašnje frustracije. Taj vaš introvertni svijet možda izvana neće nitko vidjeti, ali će vas pomalo destabilizirati ili jednostavno unespokojiti. Ne brinite, nego samo živite zdravo i dobro se naspavajte. Sve će doći na svoje mjesto.
ZDRAVLJE: Potreba da u organizam unesete nešto slatko ili da pretjerate s pićem bit će povećana. To su sitnije tegobe koje ovise i o vašoj disciplini. Također nisu isključene prave noćne more, pa ako se usred noći probudite u znoju i uznemireni, odagnajte sve to nekim vedrim sadržajem. Osobe koje eventualno imaju psihičke poremećaje, morat će se s njima otvoreno suočiti.

Škorpion- mjesečni horoskop

LJUBAV: Prvih desetak dana ovog mjeseca najbolje je da mudro šutite i pratite situaciju bez velikih komentara i akcija. Ljubavni život bit će vam ili skroman ili nikakav, ali vi sami ćete se subjektivno osjećati dobro. Zato nećete imati pravi razlog za raspravu ili zloslutnu analizu. Nakon 11.7. počinje bolje ljubavno razdoblje kad će ponovo doći do zbližavanja u vašim privatnim odnosima ili će vam ljudi, događaji i situacije ići na ruku u tom smislu.
POSAO: Na radnom mjestu će vam postati ne samo ugodno, nego i neočekivano zanimljivo. Tu će se događati neke stvari koje do nedavno nista mogli ni zamisliti, pa ćete na posao odlaziti s neskrivenim zadovoljstvom i osmijehom. Imat ćete istovremeno i priliku da razvijete svoja stručna znanja, a sve to bit će povezano i s mogućim napredovanjem. Neki vaši prijatelji mogli bi se zateći u ozbiljnim životnim situacijama koje će zahtijevati odluke na sve ili ništa i to će vas malo rastužiti.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se prilično dobro većinu ovog mjeseca. Tek posljednja trećina donosi prolazni pad imuniteta, no kako vas neke druge planete i dalje štite, svemu ćete znati doskočiti uz pomoć tehnika relaksacije.

Strijelac- mjesečni horoskop

LJUBAV: Iskoristite vrlo povoljnu astrološku sliku za ljubav prvih desetak dana ovog mjeseca. Ne samo da ćete imati priliku upoznati zanimljivu osobu koja najvjerojatnije nije iz vašeg podneblja, nego ćete s njom (njim) zaista i uživati. Koji put i neočekviano dobro. Potrudite se učvrstiti što god možete jer nakon 11.7. počinje nepovoljno razdoblje za ljubav. Niti okolnosti, a niti drage osobe više vam neće biti tako sklone, pa je najbolje da se primirite i održavate solidan status quo.
POSAO: Najradije biste zbrisali na godišnji odmor, a ako to realno i možete, zbrišite. Jer zabava, sport, rekreacija i dječje aktivnosti su vam i više nego dobro postavljene, a sve to za razliku od pritiska nadređenih i odgovornosti i ozbiljnosti koja se od vas očekuje po pitanju radnih zadataka. Samo ako vam jeposao povezan s nekom od prije spomenutih djelatnosti (zabava, sport, pedagogija) bit će vam relativno dobro, no svima ostalim bilo bi najbolje da se povuku i malo odmore. Ako već morate raditi, budite pokorni jer vas rasprave neće nikamo dovesti.
ZDRAVLJE: Stres i umor javljat će se tokom cijelog ovog mjeseca više nego inače. No vaš vedar životni stav i pozitivan pristup svemu što vas snađe bit će vam glavni adut da sve to nadvladate bez značajnijih posljedica. Odmarajte se čim osjetite da ste umorni.

Jarac- mjesečni horoskop

LJUBAV: Do 11.7. bit ćete ili u fazi priprema i razmatranja kako dalje (ali s konstruktivnim predznakom), a neki će sve karte baciti na seks. Tjelesni kontakt bit će vam jako važan. Nakon 11.7. počinje još povoljnije ljubavno razdoblje kad će vaše želje dobiti priliku da se i ostvare. Također ćete imati i vrlosvježe ideje kako obogatiti svoj ljubavni život, pa slobodno idite za njima, jer su zdrave. Neki će voljenu osobu odvesti na dalji put gdje će im biti lijepo.
POSAO: Gotovo da možete sve. Ako želite na odmor, otiđite, a u njegovoj tišini planirat ćete i pripremati nove radne pobjede. Ako želite raditi, radite, a stvari će vam ići od ruke. Teško da vas išta može umoriti. Neki će ozbiljno razmišljati o suradnji s inozemstvom ili o putovanju preko granice zbog posla. Tu će biti i onih koji će iskoristiti ljeto, pa i godišnji, da malo odu van i ispipaju kako tamo stvari stoje s mogućim zaposlenjem ili angažmanom. I bit će pravo vrijeme za takvo nešto. Pa ako i ne dogovore suradnju, znat će barem na čemu su i da li su nešto propustili.
ZDRAVLJE: Kad se radi o bitnim stvarima koje mogu utjecati na zdravlje, vi ste stabilno i dobro. Bit će samo prolaznih smetnji tipa blaže nervoze, smanjenja imuniteta ili nedostatka samokontrole u konzumiranjima. No sve će to biti zanemarivo u odnosu na vašu veliku fizičku snagu i dugoročnu stabilnost organizma.

Vodenjak- mjesečni horoskop

LJUBAV: Nepovoljan tranzit Venere u opoziciji na vaš znak donijet će veće ljubavne čežnje, no kako vam je društveni život u istom periodu inače kvalitetan, nećete mnogo mariti za nedostatak bliskosti u odnosima. Nakon 11.7. stvari kreću na bolje i postajete opet otvoreniji za ljubav, a također se pojavljuju i nove prilike za istu. Vezani će obnoviti svoj odnos na skladan način, a samci će opet biti u potrazi na srodnom dušom.
POSAO: Na promjene sada zaboravite jer bi se one odvijale teško i uz mnoge napore. No to ne znači da neće kasnije doći. Fokusirajte se na dnevne zadatke kojih će biti sve više, tako da ćete imati dosta posla, pa makar i sa sitnicama. Povremeno ćete biti nervozni i mogući su manji nesporazumi u razumijevanju, ali na to će doći i niz sretnih okolnosti koje će izgladiti stvari u komunikaciji. Zato se ne brinite ako dođe do manje zbrke. Ubrzo će sve biti jasno i na svom mjestu.
ZDRAVLJE: Uglavnom ćete biti dobro većinu ovog mjeseca, a velikim dijelom i zato jer ćete sami voditi brigu da zdravo živite. Posljednja trećina mjeseca donosi blaži pad imuniteta i raspoloženja, ali ne opet takav da biste se trebali zabrinuti. Važno je da tada kvalitetno organizirate dane i da se pomalo štedite kako biste doskočili umoru.

Ribe- mjesečni horoskop

LJUBAV: Iz osrednje ljubavne situacije koja će potrajati do 11.7. ući ćete u prilično nepovoljnu, pa vam preporučujemo strogo ljubavno mirovanje gotovo cijeli ovaj mjesec. Ako već jeste u vezi, potrebno je da ne odgovarate na provokacije i kritike, te da svoja ljubavna očekivanja smanjite na minimum. Ako ste još sami bit će vam bolje nego da ste u vezi. Tek toliko da znate. Za ujtehu.
POSAO: Imat ćete osjećaj da vas tuku maljem. Istovremeno ćete se vi truditi da opravdate to što radite, pa ćete očekivati da će vas prihvatiti zbog napora kojim ćete se izlagati. No teško da će vas zavoljeti ili da će vam netko reći neku lijepu riječ. Morat ćete raditi tiho, strogo i pokorno, a uz to gotovo i bez prava glasa. Ova pozicija kod vas će izazvati dodatne frustracije, ali morat ćete izdržati. Manju pomoć ili utjehu možda možete naći kroz suradnju s mladim osobama.
ZDRAVLJE: Iako će vas Sunce iz Raka podržavati i činiti dobro vašem zdravlju, Mars i Saturn iz Djevice i u opoziciji na vaš znak učinit će vas vjerojanto najumornijim pripadnikom Zodijaka. Vaša povećana osjetljivost najviše će se manifestirati kroz jak umor, potrebu da se saberete i priličan broj frustracija. Maksimalno se štedite i vodite uredan život.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu