Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

MZ Pribava - Aktuelnosti

Go down

Network | Pribava MZ Pribava - Aktuelnosti

Komentar by Admin on Sun 29 Apr 2012, 16:43

IZGRADNJA ŠKOLE

U petak je u prostorijama mjesne zajednice u Pribavi održan sastanak Vijeća ove mjesne zajednice sa mještanima, prije svih roditeljima, a tema sastanka je bila "Završetak zgrade osnovne škole u Pribavi". Završetak radova planiran je za početak naredne školske godine kada bi se djeca trebala naći u klupama, a da bi se to ostvarilo potrebna je određena manja pomoć mještana. Sekretar vijeća i jedan od glavnih i prvih boraca za školu u Pribavi, Jasmin Jukan optimista je po pitanju završetka radova na školi i smatra da će djeca najesen naći u klupama.

EKO ZELENI - PRIBAVA


Vijeće mjesne zajednice Pribava i "Eko zeleni" Pribava u nedjelju 29. aprila organizuju ekološku akciju čišćenja javnih površina u sadnje cvijeća na području ove mjesne zajednice povodom "Dana planete zemlje" i "Aprila - mjeseca čistoće". Svi zainteresovani građani, posebno mještani mjesne zajednice zainteresovani za učešće u akciji trebali bi se okupiti ispred čitaonice u Pribavi u 8 sati odakle će prema dogovoru i rasporedu krenuti u akciju čišćenja.

"Podsjećamo da je MZ Pribava prošle godine proglašena za najbolju ekološki osviještenu mjesnu zajednicu na području TK, što i ove godine svojim aktivnostima samo potvrđuju".

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu