Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

U Gračanici sutra počinje Međunarodni sajam poduzetništva...

Go down

Network | Pribava U Gračanici sutra počinje Međunarodni sajam poduzetništva...

Komentar by Admin on Tue 06 Apr 2010, 19:58

Učešće na prvom Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta ˝GRAPOS-EXPO 2010″, koji će se u Gračanici održati od 7. do 10 aprila, do sada je prijavilo preko 180 izlagača. Nije riječ o konačnom broju, jer svaki dan pristižu nove prijave. Očekuje se da će se na sajmu predstaviti preko 200 izlagača.

Sudeći po prijavljenim izlagačima iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Italije i Francuske, sajam će opravdati predznak međunarodni. Sve prijavljene firme, svoje poslovanje predstavit će na oko 6.ooo m² unutarnjeg, te na isto toliko vanjskog izložbenog prostora.

U okviru sajma bit će upriličena i najveća konferencija o poduzetništvu pod nazivom “Poduzetništvo i konkurentnost”. Trajat će četiri dana kroz osam stručnih sesija. Prvog dana sajma o utjecaju recesije na mala i srednja preduzeća govorit će prof.dr. Nikola Grabovac. Istog dana, na otvaranju konferencije, o naslovnoj temi govorit će ministar razvoja, poduzetništva i obrta FBiH, Velimir Kunić i prof. dr. Mirza Kušljugić. Sajmište je skoro u potpunosti završeno, hale su postavljene, a kompletna infrastruktura je već obezbijeđena. Nalazi se na lokaciji Poslovne zone „Širbegović”, na samom ulazu u Gračanicu. Cilj organizatora je od sajma GRAPOS - EXPO načiniti novi - međunarodni centar promocije poduzetništva!

(Network | Pribava)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu