Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Počelo okupljanje nogometne reprezentacije BiH

Go down

Network | Pribava Počelo okupljanje nogometne reprezentacije BiH

Komentar by Admin on Tue 02 Mar 2010, 15:54

Jučer je u hotelu Hercegovina na Ilidži počelo okupljanje reprezentativac nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, uoči prijateljskog susreta sa Ganom 3. marta na Koševu.

Selektoru naše reprezentacije Safetu Sušiću utakmica sa Ganom ujedno će predstavljati debi na klupi Zmajeva. Osim toga, ovo okupljanje bh. reprezentacije poslužiće i da se selektor upozna sa većinom igrača. "Baza reprezentacije na Ilidži ostaje ista, pa danas očekujem da se reprezentativci pojave na Ilidži.

S obzirom da su neki jučer igrali utakmice za svoje klubove, moguće je da bude opravdanih kašnjenja. Tokom dana održaćemo i sastanak, kako bih upoznao igrače i da dogovorimo određene stvari", kazao je selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić. "Od sada će pozive za reprezentaciju dobivati samo oni igrači koji su standardni u svojim klubovima. Također, upozoriću igrače da paze na svoje izjave u medijima, jer ne želim da zbog toga imamo neke tenzije u ekipi. Protiv Gane želim pobjedu", dodao je Sušić.

Sušić je za utakmicu sa Ganom pozvao otprilike iste nogometaše kao i njegov predhodnik na klupi Zmajeva Miroslav Blažević, sa razlikom što Pape u reprezentaciju nije pozvao Nemanju Supića, Adnana Mravca, Damira Mirvića, Ninoslava Milenkovića, Semira Štilića i Zlatana Bajramovića.

Pape je za utakmicu sa Ganom pozvao slijedeće igrače: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Boris Pandža, Džemal Berberović, Zvjezdan Misimović, Samir Muratović, Elvir Rahimić, Dario Damjanović, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Džeko, Zlatan Muslimović, Vedad Ibišević, Admir Vladavić, Ermin Zec, Senijad Ibričić.


(RTVTK)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu