Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Video: Na hiljade fanova žali zbog "smrti" simpatičnog Dine Mehmeda Mujkic

Go down

Network | Pribava Video: Na hiljade fanova žali zbog "smrti" simpatičnog Dine Mehmeda Mujkic

Komentar by Admin on Wed 06 Jan 2010, 18:56

Na socijalnoj mreži Facebook formirana je grupa "R.I.P. Dino Mehmeda Mujkić" gdje su se brojni fanovi oprostili od lika Dine, kojeg je u seriji "Lud, zbunjen, normalan" tumačio sarajevski glumac Milan Pavlović.

Nova sezona serije u režiji Elmira Jukića počela je bez Dine Mehmeda Mujkića. On je preminuo u seriji usljed prejedanja, nakon što je na kladionici dobio 1.500 KM. Mnogi će reći da je simpatični tonac iz studija "Akord" umro kako je i živio - punog stomaka.

Milan Pavlović je kao razlog svog odlaska iz serije naveo to da nije mogao da pronađe zajednički jezik s producentima, te je napuštanje serije, prema njegovim riječima, bio normalan slijed događaja.

Međutim, brojni fanovi ovo nisu očekivali jer je Dino do zadnje epizode bio popularan lik koji je uspijevao da drži pažnju širokog auditorijuma. Dino je uvijek znao izmamiti osmijehe, bilo da je radio pilates u trikou ili studiozno proučavao imenik kao djelo nekog antičkog filozofa.

Grupa "R.I.P. Dino Mehmeda Mujkić" na Facebooku je u rekordnom roku okupila više od šest hiljada članova. Fanovi su očigledno duboko potreseni smrću svog omiljenog lika iz serije o kojem ne prestaju da pišu. Mnogi smatraju da serija više neće biti ista nakon što je Milan odlučio da je napusti.

Dini možemo poželjeti da počiva u miru sa simpatičnom porukom koja je osvanula na jednoj od mnogobrojnih smrtovnica - "legende ne umiru dok ne umru".

Serijal "Lud, zbunjen normalan", nakon novogodišnje pretpremijere nove sezone, nastavlja s redovnim prikazivanjem u manje-više poznatom sastavu.

(Sarajevo-x.com)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu