Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Samoubistvo u Gračanici: Džezbedara Jahić izvučena iz rijeke Spreče

Go down

Network | Pribava Samoubistvo u Gračanici: Džezbedara Jahić izvučena iz rijeke Spreče

Komentar by Admin on Sun 17 May 2009, 19:40

Otišla od kuće 12. maja - Ostavila oproštajno pismo


Izvlačenje tijela utopljenice

Gračanički policajci, vatrogasci, ribari te pripadnici Civilne zaštite izvukli su iz korita rijeke Spreče, na lokaciji Lukovi, beživotno tijelo Džezbedare Jahić (62) iz Gračanice, koja je od kuće otišla 12. maja, a čiji je nestanak prijavio njen sin.

Ostavila je oproštajno pismo u kojem je napisala da će se baciti sa Sočkovačkog mosta u Spreču. Što je naumila, to je i učinila.

Tragom oproštajnog pisma prekjučer je počela i potraga za nesretnom ženom. U virove Spreče čamcima su se spustili gračanički ribari Almir Čelić i Jasmin Sirovica i počeli pretraživati svaki kutak. Oko 16 sati javili su da se tijelo utopljenice zakačilo nasred rijeke o panj i žile, o čemu je odmah obaviješten kantonalni tužilac u Tuzli.

Izvlačenje tijela obavljeno je na veoma rizičnom terenu, odnosno minskom polju, gdje je nedavno stradao jedan mještanin. Po odobrenju tužioca, uviđaj su izvršili inspektori kriminalističke policije Policijske stanice Gračanica. S obzirom na to da je više nego izvjesno da je smrt nastupila samoubistvom skakanjem u vodu, nije bilo razloga da se vrši obdukcija tijela nastradale žene.

(avaz.ba)

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu