Network | Pribava
Dobrodošli Na Staru Web Stranicu. Molim Sve Goste I Članove Da Se REGISTRUJU Na Novu Oficijalnu Stranicu http://pribava.info/ . Hvala Na Razumijevanju !!!

S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava - Pribava Info Te@m
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!

Bolničkom čuvaru dvije godine zatvora zbog seksualnog odnosa sa djevojčicom

Go down

Network | Pribava Bolničkom čuvaru dvije godine zatvora zbog seksualnog odnosa sa djevojčicom

Komentar by Admin on Wed 06 May 2009, 21:08

Slučaj otkriven početkom ove godine kada je 14-godišnjakinja pokušala izvršiti samoubistvo...


Tužilaštvo TK: Potpisao sporazum o priznanju krivice

Almir Dedajić (40), radnik na osiguranju u UKC-u Tuzla, osuđen je na dvije godine zatvora zbog produženog krivičnog djela spolni odnos s djetetom i upoznavanje djeteta s pornografijom, koja je počinio u stjecaju.

Obećavao brak

Dedajić je priznao navode iz optužnice Tužilaštva TK, koja ga je teretila za seksualne odnose s A. B. iz Banovića, koja je u to vrijeme imala manje od 14 godina. Njegov sporazum o priznanju krivice s Tužilaštvom TK i kaznu od dvije godine zatvora prihvatio je Općinski sud Živinice.

Cijeli slučaj otkriven je početkom ove godine kada je djevojčica, koja živi s pomajkom, pokušala izvršiti samoubistvo. U svom oproštajnom pismu opisala je odnose sa Dedajićem, kojega je upoznala u vrijeme liječenja na Psihijatrijskoj klinici UKC-a, na kojoj je završila zbog ranijeg pokušaja samoubistva.

Dedajić je nastavio održavati odnose sa djetetom i nakon što je ona napustila bolnicu. Odlazio je u njen dom u Banovićima i čak joj je obećavao i brak.

Pokušaj vješanja


Nakon što je slučaj otkriven, Dedajić je pritvoren. Plovinom februara u ćeliji KPZ Tuzla pokušao je izvršiti samoubistvo, ali su mu zatvorski čuvari uspjeli s vrata skinuti omču napravljenu od čaršafa. U međuvremenu, djevojčica je zbog stalnih najava da će izvršiti samoubistvo još jednom boravila na Psihijatrijskoj klinici u Tuzli.

Iako je u početku bilo najava, Tužilaštvo TK neće tražiti krivičnu odgovornost pomajke.

_________________
S Poštovanjem Vaš
Network | Pribava
Dobro Nam Došli I Ljuti Ne Otišli !!!


avatar
Admin
Admin
Admin


Broj komentara
Broj komentara:
874/1000  (874/1000)

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu